SÖNDAGSMATCHER I HOCKEYTREAN

HOCKEYTREAN A

MARIEHAMN, Calle Juslin-Nyqvist:
-Inte ens roligt när det blir såna här siffror!

Red: Nej, det är ett kvalitetsproblem för serien när en del klubbar inte får med sig folk till bortamatcherna och speciellt till Åland och Gotland.
Mariehamn tilläts skjuta 80 (!) skott på mål och med de skotten som gick utanför eller i stolparna så blir detta nästan makabert.
Respekt till klubbarna som ändå vill ha en verksamhet och låta folk utöva sin hobby men…det är en vansinnigt stor skillnad på just verksamheterna mellan klubbarna.
Coachen i Ormsta spelade tydligen också idag och spelande tränare har man väl hört talas om men är väl inte optimalt..om än nödvändigt ibland.


HOCKEYTREAN B

NYNÄS, Micke Carlsson:
-Tack!
Jag vet att vi har seriens bästa målvaktspar.
Jämn match som går till overtime och straffar.
Vinst är en vinst……! Tar den alla dar i veckan borta mot Sudret.

SUDRET, Andreas Hansson:
-Tja, jag sa att jag kunde hjälpa till om det behövdes o en målvakt fick hjärnskakning i lördags på matchen, så tränaren ringde o frågade mig om jag var sugen, så tränade i torsdags med laget o då var den andra målvakten sjuk också så Joakim frågade mig om jag var sugen och stå! Såg att det var mot Nynäs så kunde inte säga nej till ett derby😉 så andra passet idag för mig, för denna säsong, så det kändes bra och tycker att vi borde avgjort innan men deras målvakt var bra ,så ja surt o förlora men grabbarna gör det bra ändå o 1 poäng är bättre än ingen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.