RESULTAT Fredag 25 okt

HOCKEYTVÅAN

Så efter sju spelade omgångar för Tumba, och sju raka vinster så ligger man i topp! Man vinner…men inte utan att kämpa i varje minut, varje duell på isen…men man vinner. Haninge som är en svår motståndare för Tumba var nästan på väg att ta poäng ikväll men…inte denna gång.

Många väldigt intressanta resultat som vi avhandlar framöver och imorgon kommer det några målfilmer också!

LIDINGÖ, Mats Weiberg:
-Hej Pelle
Vi gör vårt bästa match över 60 minuter, vi har inte med oss domarna i denna match. Vi visar dock att vi kan om laget vill gör jobbet över hela banan. Tråkigt att det blir en skada i första perioden på en Norrtälje spelare, har inte sett situationen men vår spelare är inte den som vill skada andra på planen och jag hoppas att Norrtälje spelaren är fort åter i spel. Vill avsluta med att ge beröm åt våra j18 spelare som åter gör en grym isats på senior nivå.

NORRTÄLJE, Anders Söderström:
-I matchens första byte skickar Lidingös Gustav Dahlstedt våran Melker Kull till sjukhuset med en mycket sen huvudtackling. Vi håller tummarna för Kulls hälsa och ett rättvist straff. Efter det spelar vi 60 minuters hockey i Lidingös tempo tyvärr och kör över dem med hela 4-3.

JÄRFÄLLA, Thomas Ahlperby:
-Tjena Pelle
Skönt med vinst, då vi visste att det skulle bli en tuff match mot Flemingsberg. Vi börjar bra första fem, sedan tycker jag att resten av matchen spelas i det tempo de vill ha, vilket även leder till onödigt slarv i egen zon. Kul för Kalle Broed att få göra mål igen

FLEMPAN, Daniel Despotovic:
-Tja Pelle
Surt att förlora är det alltid men ibland blir det så…
Tycker att vi ger bort 3 poäng idag
Första är vi inte riktigt med,
Andra gör vi det bra, skapar mycket vassa lägen och borde haft ledningen,
Tredje får ja inte ut de ja vill av grabbarna och Järfälla vinner välförtjänt

SK IRON, Håkan Jansson:

GÖTA, Johan Rothlind:
-Trevlig fredagkväll igen! Inget snack alls och vi spelar utifrån det vi jobbat vidare på, skönt att steppa upp ordentligt igen efter ett litet hack i skivan mot Järfälla. Extra kul att vi har produktionen igång från samtliga linor och att vi spelar ödmjukt trots en match där det bara lutar åt ett håll. Ha en fin helg Pelle

TUMBA, Micke Österblom:
-Första perioden är jag nöjd med mycket förutom att vi släpper till 2-3 frilägen i vårt pp.
Andra perioden är konstig och jag tycker Haninge tar över efter deras 2-1 mål
Tar timeout med vi forsätter tappa puckar på fel ställen
Vi justerar lite i paus vilan och sen i tredje är jag nöjd att vi vågar spela för att vinna och skjuter över 20 skott och vi borde avgjort tidigare
Jag gillar vår 3:e period

HANINGE, Ludde Zettervall:
-All eloge till mina gubbar. Samtliga chippar in och gör match av det.
Kommenterar inte mer än det då jag förmodligen sågar domare Ström och Tumbas SM-guld firande efter matchen. Trevlig helg!

LINDEN, Alex Milhouse:
-Hey!
Yes it was an extremely tight game and a little too back and forth on our part. When we stick to our game we’re dangerous. But last night was an ending that was extremely disappointing. I don’t want to dwell on it but the refs dictated that game which is just wrong, we fight back to tie the game late and proceed to score the go ahead goal 10 seconds later where the ref indicated goal, which it was…. Then the other team yells and screams and the ref decides to over turn it which is a massive switch in momentum. Sad to see. Our team is good and our record doesn’t define us, this is a long season and Linden will make a splash :

TIERP, Stefan Andersson:
-Vi förbättrar oss hela tiden ändå och idag är jag nöjd med andra och tredje perioden. Mina nya killar kommer alltmer in i spelet så jag måste säga att det kommer bli bra det här, till slut.
Vi lånar ut några spelare till Wings i Hockeyettan, några matcher då och då, vilket är bra även för mina spelare…de blir inte sämre av att matchas i ett högre tempo.

NACKA, Janne Andersson:
-Viwax tryckte på för reducering på slutet, blev en del byten i egen zon. Men det redde vi ut. Vi får dit 4 framåt och det känns bra. En lagom insats med plus för första 2 perioderna.

VIWAX, Claes Lundén:

SEGELTORP, Kim Lenhammer:
-Stabil laginsats där vi vinner välförtjänt!

SPÅNGA, Niklas Lundqvist:
-Tja,
Väldigt rättvis seger för Segeltorp.

VÄRMDÖ, Pelle Nilsson:
-Så jä… skönt, islossning deluxe.
Bajen står upp bra och kan mycket väl leda med både 1 å 2 noll efter första 6 min.
Efter vår första balja så släpper allt och vi gör ytterligare 3 fina hockeymål.
10 mål på 36 skott och 9 olika målskyttar kan jag inte annat än vara nöjd med.
Är väl ingen 10-3 match, är jämnt stundtals men när vi trycker till så va vi ruskigt effektiva.
Bajen viker inte ner sig en tum utan spelar verkligen hela matchen ut.
Nu tar vi ett par kalla och ser fram emot måndagsträningen.

HAMMARBY, Uffe Hall:
-Tjena
35 – 39 i skott till våran favör, och ändå ordentligt med torsk ! Man kan säga att Värmdö var något effektivare än vi. Vi har en del att jobba med, vilket är bra! Vad skulle man annars göra på ledig tid?
Trevlig helg.

HOCKEYTREAN B

NYNÄS, Micke Carlsson:
-Det bästa med matchen är 3 p. Skapar mycket på våra 66 skott. För få mål 😃. Sen skapar Åker för farliga chanser mot oss. Som sagt var ingen perfekt match. Vi lägger den bakom oss och tittar mot Sudret matchen.

GNESTA, Jörgen Ahlbom:
-Tja Pelle Tung förlust ikväll. Vi vet att älta är ett spelskickligt lag och vi har alltid svårt emot dom. Ikväll hade vi tyvärr älta + 3 emot oss. Dock så snyggade vi till siffrorna på slutet, nu tar vi helg.

ÄLTA, Erik Frendelius:
-Bra fråga, vi gör en bra match. Har Lennbom med oss, vårt PP funkar bra. Puckarna trillar in lixom. Sen sista 5 ville väl Lennbom kompensera Gnesta, och deras PP är ju erkänt bra…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.