RESULTAT FREDAG 18 OKT

HOCKEYTVÅAN

Se där, Flempan tar sin sjätte raka seger och stoltserar i toppen..välförtjänt. Man spelar smart mot Nacka medan hemmalaget inte riktigt spelar som Janne Andersson ritat på taktiktavlan…än.

Tumba kom undan med blotta förskräckelsen..Värmdö är bra!

Viggan!!! Här sprack vårt tips ordentligt eftersom Viggan verkar ha hittat form..redan nu! Roligt, även om det drabbade Torpet idag.

LINDEN, Tobbe, Holm:
-En ganska intensiv och jämn match där Norrtälje drog längsta strået med ett PP mål och ett SH mål.
I spelet 5-5 tycker jag det såg bättre ut än vad det gjort dom senaste matcherna iallafall över 60 min.

NORRTÄLJE, Anders Söderström:
-Vi sätter bättre fart på grejerna idag efter debaclet senast. Det var en tight match mot ett bra lag. Linden förtjänar mer än vad dem skrapat ihop hittills, dem kommer klättra i tabellen vad det lider. Men av oss får dem helst inga poäng.
Nu tar vi helg och laddar inför tisdag!

LIDINGÖ, Mats Weiberg:
-Hej Pelle
Vi förlorar mot ett bättre lag helt enkelt, vi fortsätter göra enkla misstag som resulterar i mål. Det är bara fortsätta träna på spelarnas beetende och försvars spel över hela banan så kommer poängen tids nog.

GÖTA, Johan Rothlind:
-Målkalas ikväll – med lite skärpa och medstuds så har vi en hel del till. Sex tar i ramen och vi lyckas bränna öppna kassar, men det är väl charmen… 3 poäng på kontot och vi tuggar vidare.
Trevlig helg

JÄRFÄLLA, Thomas Ahlperby:
-Tjena
Vet inte hur ni tippade men vi lyckades krångla oss ur Haninges försök till upphämtning. Vi gör en rätt så dålig match men har en ledning med 4-1 och så släpper vi två snabba mål och ger dem chansen. Finns mycket att arbeta med men nöjd med tre poäng.

HANINGE, Ludde Zettervall:
-Godkväll Pelle,
Alltid ett nöje att coacha mot Alpherby.
En match där Järfälla över 60 minuter vinner rättvist.
Har sagt att jag inte vill kommentera domarna men idag är det tyvärr skrattretande.. när båda lagens spelare och ledare efter matchen tillsammans står och skrattar och funderar på hur vi ska kunna genomföra matcher på ett schysst sätt när nivån är som bortblåst, då är det illa. Ska de tjäna mer på en match än vad varje spelare som spelar matchen tjänar på en säsong så måste någon nivå finnas annars är det dags för lagen att gå ut i strejk. Idag va det otroligt dåligt åt båda håll och förstörde en match mellan två bra lag.

SK IRON, Håkan Jansson:
-Godkväll
Vi kommer ut bra första 5-6 min. Känslan är att vi ska få våran första 3 poängare. Men våran oförmåga att utnyttja våra målchanser fortsätter. Matchen blir alldeles för rörig med utv för att ge oss själva en chans. Vi står upp för varandra vilket får ses som positivt. Bajen bjuder till både på isen och läktaren och får vända hem till söder med 3 poäng.

HAMMARBY, Uffe Hall:
-Tjena
En match i ganska moderat tempo. Iron är ett rutinerat lag som vill ”lira” hockey och det känns som det är deras styrka och gameplan. Vi föll lite in det något lägre tempo vilket vi inte vill. Sett till målskörden så speglar det matchen ganska bra. Matchen innehöll en del kramkalas och kuddkrig som domarna hanterade på ett mycket bra sätt.

SPÅNGA, Niklas Lundqvist:
-Tack!
Bra slipat idag och bättre aktivitet utan puck än tidigare matcher visade sig vara receptet på seger ikväll.
Skönt att studsa tillbaka efter de två senaste matcherna.

TIERP, Stefan Andersson:

NACKA, Janne Andersson:
-Bättre match än mot Göta. Vi har lägen att trycka dit pucken men det vill sig inte.

-Hej Pelle,
Vi är återigen väldigt nöjda med tre poäng. Tycker att vi gör vår bästa första period den här säsongen där vi går till pausvila med en 3-0 ledning. Andra perioden så startar vi lite rörigt men spelar upp oss ordentligt och tar över spelet ju längre perioden går. I tredje perioden så tycker jag att Segeltorp får tag i matchen och börjar pressa oss men som tur är så håller vi undan och vinner med 5-3. Kul match med många duktiga unga spelare i båda lagen.

VÄRMDÖ, Pelle Nilsson:
-Surt, tycker vi är värda minst en pinne idag.
Vi står upp bra mot Sveriges bästa div 2 lag.
Vi stänger ner Tumba långa stunder i matchen och siffrorna visar på två riktigt bra målvakter för chanser saknades inte.
Vi börjar lite trevande och drar på oss nån utvisning för mycket i första, gör det bra i boxen och sen växer vi in i matchen. I andra och tredje skapar nog så mycket. Tyvärr gör vi ett mindre bra byte med 2:30 kvar och det har man inte råd med mot ett så pass bra lag.
Vi har två riktigt bra chanser att kvittera men Trygg gör det bra.
Nya tag på måndag, trevlig helg….

TUMBA, Micke Österblom:
-Vi forsätter på samma spår som i tisdags
I dagsläget har vi det kämpigt och vårt spel med puck som har varit väldigt bra är som bortblåst sista 2 matcherna
Vi släpper till alldeles för många A chanser för att jag ska vara nöjd
Men tar med mig att vi forsätter hitta vägar att vinna när spelet hackar.
Men det ska inte gå för lätt. Bara till hallen och gnugga

HOCKEYTREAN A

MÄLARÖ HOCKEY, Christian Sannerdal:
Nej, inte alls full trupp, vi har några skador och avstängningar som blir avgörande, återigen ska jurister avgöra hockeymatcher.En bra domare märks inte, måste hylla Mattsson som dömde oss mot Ormsta.
Vi har svårt att få in pucken.
Och några misstag blir förödande. Men vi krigar på.

BÅLSTA, Marcus Arthursson:
-En oerhört svag insats av oss denna kväll.. Konstig match, stort puckinnehav av oss utan att få in puckuslingen.. Ta ledningen med 2-0 och tro att matchen är avgjord, det håller inte.. Vi skapar absolut tillräckligt med chanser för att vinna ikväll men saknar skärpan i avsluten.. Kista är farliga i sina omställningar och det straffar oss, känslan var att dom ville vinna mer än oss denna kväll..

KISTA, Dragan Miljkovic:
-Fick inte ihop fullt lag pga att förkylningsvirus härjar i laget. Vår förstakedja var i alla fall friska och det skulle visa sig vara avgörande. Bålsta har mycket puck men skapar egentligen inte så mycket farligheter. Lågt tempo och ett sömnpiller för åskådarna. Det passade oss perfekt. Misstänker att Bålsta underskattade oss, hur man nu kan göra det som nykomling i trean.

HOCKEYTREAN B

NYNÄSHAMN, Micke Carlsson:
-Ja det lossnade i sista perioden, det gjorde det. De kämpade på bra i 2 perioder, vann många 50/50 kamper. I sista skapade vi mer tid till oss själva och därmed så kunde vi vara mer kliniska i avsluten.
Men helt klart ett Trånkan som var klassen bättre än på försäsongen trots komfortabla 6-1😃. Nu är det en vecka med 3 matcher , sen lite längre uppehåll . Skönt om vi kan fylla på poängskörden.
Lite orolig över att vi fått in förkylningar i truppen . Svag vecka träningsmässigt med många krassliga.

GNESTA, Jörgen Ahlbom:
-Tack. Satt långt inne. Men vi orkade trots få spelare. Vi skulle avgjort i andra perioden då vi hade massivt spelövertag. Men det löste sig till slut. Nu vilar vi till Derbyt mot Mariefred på Tisdag. Mariefred hade fö över 400 pers på derbyt mot Åkers igår. Kul!