RESULTAT TISDAGENS MATCHER

HOCKEYTVÅAN

Flempan har spelat fem matcher och vunnit samtliga, en på straffar.

Redaktionen fick direkt svar på tal gällande om något lag skulle kunna slå Tumba resp. Järfälla!! Bajen gör åtta (!) mål på Järfälla och vinner i tältcirkusen på Kärrtorp!! Den såg vi inte komma, och då kanske inte redaktionens läktarexpert ska yttra sig framöver..

Linden såg ut som ett vinnarlag mot Flempan och hade 3-0…men vad hände sen?

HANINGE, Ludde Zettervall:
-Tre poäng efter 60 minuter. Lidingö kämpar på bra även om det märks att de ligger några månader efter i träningen.
Kul match på fredag, dags för oss att visa att vi kan slå ett bra lag.

LIDINGÖ, Mats Weiberg:
-Hej Pelle
Ja vad säger man, sett över 60 minuter var Haninge bättre än oss. Dock skönt att laget visade att vi kan hålla emot om vi gör rätt saker.Så helt okej med dom första 40 minuterna och ett fall framåt. I tredje gör vi två mindre bra insatser direkt i början av 3:e så Haninge drar ifrån. Efter det orkar vi inte resa oss och gör fler misstag som resulterar i mål i baken. Bara fortsätta jobba på försvarspelet så kommer poängen till slut.

TUMBA, Micke Österblom:
-Ja i dag kom vi inte upp i den nivån vi vill ligga på
Vi ska vara ödmjuka när vi vinner
Vi har lite att gå igenom på torsdagens träning och jag är ganska säker på att vi kommer få se ett annat Tumba på fredag annars kommer vi få det tufft

SK IRON, Håkan Jansson:
-Vi va förbereda på en tuff bortamatch och jag tycker Tumba lever upp till förväntningarna. Men vi tar ett steg i rätt riktning och gör en bra prestation som lag. Tycker kanske att vi borde gjort ngt mer mål framåt på dom chanser vi skapade. Men annars ett rättvist resultat.

FILM KOMMER

TIERP, Stefan Andersson:

VÄRMDÖ, Pelle Nilsson:
-Motivation slår klass.
Brukar inte gnälla på domarna men nä ingen bra kväll för de heller…
Dock inte därför vi förlorar ikväll… Sjukt dåliga på att göra mål och vi bjuder på samtliga mål i arslet.

NORRTÄLJE, Anders Söderström:
-Det var verkligen inte vår kväll. Vi var inte där riktigt. Spelade för passivt och lyckades inte riktigt komma upp i närheten av vår nivå på hela matchen. Det kändes märkligt, svåranalyserat. Men sanningen ligger som ofta i inställningen och arbetsinsatsen. Segeltorp är skickliga när dem får tiden och tid i massor fick dem. Vi är tydligt besvikna men kommer igen snabbt! Resultaten denna omgång vittnar om att serien är jämn och det gäller att vara på tårna i varje match.

SEGELTORP, Jörgen Winborg:

VIGGBYHOLM, Claes Lundén:
-Hej Pelle
Vi är mycket nöjda över tre poäng såklart. Spånga satte press på oss i första perioden och skapade en del chanser men Edwin spelade mycket bra i målet. Vi skapar också chanser och leder med 1-0 efter första. I andra tycker jag att vi växer in i matchen och saker och ting faller sakta men säkert på plats i vårt spel. Vi får bra utdelning och gör några riktigt fina mål. Tredje perioden försöker Spånga att komma tillbaka men jag tycker vi stänger ner matchen på ett bra sätt och vinner tillslut med 7-2.

SPÅNGA, Niklas Lundqvist:

FLEMPAN, Daniel Despotovic:
-Tja Pelle
Vi gör en okej första men ligger under med 0-2 sen i andra så blir det 0-3 tidigt men vi tror hela tiden på en vändning vi lyckas komma upp till 2-3 sen släpper vi billigt 4-2 slutet på andra
Men i sista kör vi över Linden och vinner rättvist med 7-4
Strak tredje period där vi vinner med 5-0

LINDEN, Tobbe Holm:

FILM KOMMER…

GÖTA, Johan Rothlind:
-Vi börjar lite avvaktande men kommer in i första pausen och vrider om taktiken, sedan tycker jag att vi tar över matchen och sätter en riktigt hög press på Nacka och då har de inte så mycket att komma med. Riktigt bra laginsats igen och nu är vi pågång på allvar! Trevlig kväll Pelle

NACKA, Janne Andersson:
-En dålig insats. Mer utlägg än så behövs inte.

MÅLFILM KOMMER

HAMMARBY, Uffe Hall:
-Tjena
Rapport från en märklig match!
Vi gör en riktigt bra första period, tycker vi äger den totalt. Andra blir lite hackig pga att vi får en skada och får en del utvisningar mot oss. Tredje blir vi ängsliga och mot ett skickligt lag som Järfälla så blir man straffad. Vi blir torskar rädda och väldigt små i spelet vilket Järfälla utnyttjar effektivt. Vid 6 – 6 så tar vi oss samman och kan, väldigt skickligt och distinkt göra 7 – 6 i pk, för att sen göra 8 – 6 i öppet mål. Det finns en del att jobba på men också viktigt för moralen och framtiden att vi trots allt studsar tillbaka och får med oss 3 poäng.

JÄRFÄLLA, Thomas Ahlperby:
-Godmorgon
Ja vad ska man säga? I 50 minuter står vi Hammarbyklacken, men så plötsligt bestämmer vi oss för att spela hockey och gör 5 mål. Får möjlighet att avgöra i PP med 1.30 kvar, men lyckas släppa ett bakåt istället. Vi lämnar målvakt Linus ensam och visar ingen ambition till att vilja vinna. En spelare dök upp idag och det var Oliver Edberg Mäkinen.

HOCKEYTREAN A

Ormsta stretade emot bra i två perioder men favoriten höll!

HOCKEYTREAN B

Mm, Ältas gubbar fick slita för sina kraftiga arvoden innan segern var bärgad!!

Trånkan vinner ganska väntat men Åker får ta med sig att man vann sista perioden!!