RESULTAT TISDAG 22 okt

Redaktionen var på Kärrtorps IP och blir lika ledsen varje gång…Hammarby ska inte spela här! Det är inte värdigt en så anrik klubb.
Stort cred dock till Bajen-klacken som håller igång…hela matchen!! Det stod 2-11 på tavlan men de sjunger och stöttar sina spelare ändå!!
Lika stort cred till Bajenspelarna som stred ända till slutsignalen ljöd! De visade upp fantastisk skridskoåkning och stridsmoral men…det var bara det att Tumba är ännu bättre och ikväll lossnade det ordentligt, vilka fina mål man gjorde!! Härlig match att se.

Coachkommentarer på väg…


HANINGE, Ludde Zettervall:
-3 viktiga poäng. Iron spelar periodvis riktigt bra hockey. Likt oss med lite för djupa dalar i spelet och kanske lite för få toppar över längre tid.
Kul att kunna utnyttja de två powerplay domaren motvilligt gav oss idag. Att ett spelförande lag inte kan få med sig fler powerplay än det när vi har ryggsäckar på oss i långa perioder stundtals är frustrerande men inte oväntat någonstans har vi förstått vid det här laget. Vi kämpar vidare. Real Tumba på fredag, brukar bli kul matcher.

SK IRON, Håkan Jansson:

SPÅNGA, Niklas Lundqvist:

VÄRMDÖ, Pelle Nilsson:
-Svårt å vinna hockeymatcher när man bara gör två mål. Tycker vi skapar tillräckligt för att göra två, tre mål till. Men bra målvaktspel och en ruskig ineffektivitet av oss gör att vi får åka hem med ännu en torsk.
Vi kändes stundtals trötta och oinspirerade, inte riktigt villiga att betala priset det kostar att vinna.
Tur att det snart är fight igen.

TIERP, Stefan Andersson:

SEGELTORP, Kim Lennhammer:

VIWAX, Claes Lundén:
-Hej Pelle
Tyvärr en förlust ikväll mot ett duktigt Linden. Linden kommer att ta fler vinster framöver. Det är en jämn match som egentligen avgörs i powerplay där Linden gör två mål idag. Vi är lite för ineffektiva när vi har våra lägen. Lite för svaga runt motståndarmålet helt enkelt. Bara att bryta ihop och komma igen.

LINDEN, Tobbe Holm:

NORRTÄLJE, Anders Söderström:

NACKA, Janne Andersson:
-En ganska tight match där Rodenborna försökte vi till en kvittering i både Powerplay samt 6-5. Sammanfattningsvis ett fall framåt då vi ändå gör 4 mål framåt, vilket vi haft problem med mot både Flempan och Göta. Hildings skott i krysset var en delikatess

FLEMPAN, Daniel Despotovic:
-Tja Pelle
En okej insats från våran sida idag
Vi slappnar av stundtals, skönt med 3 nya poäng nu laddar vi om inför fredag.

LIDINGÖ, Mats Weiberg:
-Hej Pelle
Förlorar helt rättvist mot ett jämt bra lag med stort självförtroende. Vi börjar helt okej första bytena men faller igenom resten av perioden. I andra kommer vi ut som ett nytt lag och visar att vi kan stå upp lite bättre om vi gör lagjobbet över hela banan. Åter i tredje så gör vi inte jobbet som krävs och vips resulterar misstagen i lätta mål och Flempan drar ifrån. Plus att vi ändå kämpar till sista bytet och vi får bygga vidare men försvarsspelet.

GÖTA, Johan Rothlind:

JÄRFÄLLA, Thomas Ahlperby:
-Tjena Pelle
Tycker att vi vinner ganska komfortabelt utan att göra en 100%:ig insats. Vi slarvar en del i försvarsspelet och sprätter puckar in i mitten. Nöjd med effektiviteten, powerplay och målvaktsspelet

HAMMARBY, Uffe Hall:
-Tjena Pelle
Att möta ett spelsuget och skickligt Tumba har ju sina utmaningar, och resultatet vittnar ju om det. Det blir lite konstigt att att analysera matchen då vi trots allt skapar offensivt men släpper motståndaren för lätt i spelet utan puck! Att Tumba var det bättre laget står ju utom allt tvivel men måste ändå ge mina killar en stjärna för att dom kör och sliter trots siffrorna på tavlan hela matchen. Lite märkligt kan jag tycka att Tumba tar timeout i tredje trots stor ledning, kändes som ett hån!?!?
Stor eloge till våra trogna och högljudda medspelare på läktaren! Skönt att ha det stödet.

TUMBA, Micke Österblom:
-Tycker vi kommer ut mycket bättre än sista 2 matcherna
En ganska jämn första period
Sen har vi en bra push i mitten av andra perioden där vi är jäkligt spetsiga när vi får lägena
I dag har vi bättre kvalite med pucken och då blir vi jobbiga att möta
Är glad att många får lite islossning och att vi får utdelning i pp efter att vi har gjort om lite
Nu tar vi en dag ledigt och sen laddar för Haninge på fredag.

Asscoach Anton Ljusbol berättar hur han såg på matchen!

Tumbas Andre Nordstrand gjorde fyra mål! Han förklarar varför..