Hockeytvåan 8 oktober

Viken omgång! Det producerades 66 mål i denna omgång!
Två storsegrar, Järfälla och Tumba vann med samma resultat, 12-1!

Här är resultat och matchkommentarer:

HANINGE, Ludde Zettervall:
-Jätteskön seger där alla chippar in otroligt bra från start. Mycket täckta skott och några fina hockeymål. Fokus ska vara på hockeyn och inte på fel saker, det blir viktigt framöver. Kul match på fredag!
YELLOW WINGS, Anders Wigren:
-Det här var en välspelad match där Haninge inledde starkt med en 3-0 ledning. Linden var riktigt tunga men lyckades inte hämta upp underläget.

LINDEN, Tobias Holm Karlberg:
-En medioker insats från vår sida. Haninge ville vinna mycket mer än oss, är man inte beredd att kriga från första nedsläpp kommer vi inte vinna många matcher i vinter. 
Sjukt besviken på grabbarna. 

TUMBA, Micke Österblom:
-En okej match tycker vi är lite mera påkopplade än i premiären
Men vet inte om jag tycker detta är okej att i H2:an komma med 13 man.
Men får ge dom 13 en eloge för dom orkar kämpa hela matchen
Är glad att vi har 10 st olika målskyttar och det tar vi med oss till fredagen då vi antagligen möter ett av dom bättre lagen så en liten seriefinal efter 2 omgångar.

LIDINGÖ, Mats Weiberg:
-Hej Pelle 
Ännu en tung dag mot en bra spelande lag med en bred trupp. Mindre bra att vi endast kunde ställa upp med 13 utespelare. Inget att säga om resultatet och vi tar med oss dom få bra sakerna till nästa match. Vi har lång väg att vandra men är övertygad om att resultatet kommer när vi orkar göra rätt saker byte efter byte. 

SK IRON, Håkan Jansson:

JÄRFÄLLA, Thomas Ahlperby:
-Tjena Pelle.
En seg första period men när vi ett tidigt mål i andra lossnade det rejält och vi var effektiva framåt. Hade önskat lite mer ödmjukhet när det gäller spelet utan puck eftersom det kommer att behövas på fredag mot Real Tumba.

VIGGAN, Claes Lundén:
-Hej
Värmdö vinner rättvist även om matchen var jämn målmässigt. Värmdö var hetare än oss över hela banan och de satte hård press på oss samtidigt som vi slarvade mycket med pucken.
Victor i mål höll oss kvar i matchen. Sen får vi inte släppa in två mål (idag igen) i vårt PP. Bara släppa och jobba vidare.

VÄRMDÖ, Pelle Nilsson:
-Jättenöjd med tre pinnar. Viggan står upp bra och dom har ju några ”gamla” rävar i laget som gör många bra saker plus en duktig målvakt. 
I ärlighetens namn ska vi göra 3, 4 kassar till och det tror jag Viggans coacher håller med om. 
Skönt och se inställningen ikväll något som inte varit bra senaste matcherna. 
Hoppas få tillbaks några gubbs till torsdags träningen då vi haft sjukstuga i laget senaste veckorna.

NORRTÄLJE, Anders Söderström:
-Vi är för ojämna i vår prestation i första perioden där vi har fint anfallspel men slarvar i urspelen och kommer inte rätt varje gång i positionerna nerifrån vilket gör att Tierp får låna pucken för ofta. Vi skruvar lite på det och har resten av matchen ett ganska tydligt spelövertag. Kul att Zack får hålla nollan och deras målvakt var fantastiskt bra också, han höll siffrorna nere. Effektiviteten framåt måste upp framöver. Vi är glada för 3p och jobbar vidare! 

TIERP, Facebook:
3-0 förlust mot Norrtälje. En start på säsongen som inte är godkänt på något vis och går bort ifrån alla våra målsättningar.
En rejäl reaktion på fredagens hemmamatch mot Viggbyholm är ett måste.
För att hitta något ljus så tar vi med oss att Richard Jansson kommer in i första backparet och direkt visar att han håller hög nivå i tvåan.

FLEMPAN, Daniel Despotovic:
-Tja Pelle 
Tycker Spånga är bättre första 8-10 min i period 1 sen växer vi in i matchen… 
Period 2-3 tycker ja att vi är bättre och skapar mycket lägen, borde ha fått med oss 3 poäng idag 
Skönt ändå att vi lyckas vinna på straffar och få 2 poäng

SPÅNGA, Niklas Lundqvist:

GÖTA, Johan Rothlind:
-Hej Pelle,
Idag kommer vi inte riktigt upp i nivå. Vi faller på grunderna och släpper igenom Segeltorp alldeles för lätt både i mittzon och i skottsektorn. Ingen bedrövlig insats så vi är trygga med att det kommer. Nya tag på fredag!

SEGELTORP, Jörgen Winborg:

HAMMARBY, Ulf Hall:

NACKA, Janne Andersson:
-Bajen är inte helt ofarliga, de skapar en del chanser. På totalen är vi dock bättre och unnar oss att både bränna lägen samt slarva en del bakåt. 
Nu Haninge på fredag som verkar vassa.

.

Några målfilmer kommer…